εΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΟ AVANCE TINOS RUNNING EXPERIENCE ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!!

          Το AVANCE TINOS RUNNING EXPERIENCE, η 7η διοργάνωση των αγώνων είναι γεγονός !!!!!!! Μετά από 2 χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 4 Ιουνίου 2022.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκίνησαν. Επισκεφθείτε το site των αγώνων www.tinosrunningexperience.gr και κάντε την εγγραφή σας !!!!!!!

Μέγας χορηγός του 7ου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2022 είναι η εταιρεία AVANCE CAR RENTAL, η οποία γιορτάζει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ενοικίασης οχημάτων, την οποία και ευχαριστούμε για το άμεσο ενδιαφέρον της.

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος την παραμονή του AVANCE TINOS RUNNING EXPERIENCE , την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 σε ένα χωριό της Τήνου θα πραγματοποιηθεί το pasta party για τους αθλητές και τους συνοδούς τους με ζωντανή μουσική, χορό και φαγητά (μακαρόνια) μαγειρεμένα με παραδοσιακά Τηνιακά προϊόντα. Το pasta party θα ξεκινήσει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το εργαστήρι του Συλλόγου μας «Σπονδή Τηνίων». Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 όποιος από τους αθλητές και τους συνοδούς επιθυμεί, μπορεί να περπατήσει σε μία διαδρομή μέσα από τα μονοπάτια της Τήνου σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο «Αινεία».

            Θα σας ενημερώνουμε τακτικά για τις εξελίξεις τις διοργάνωσης.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα διοργανωθούν σύμφωνα με τα τότε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                                                           ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ