Η Τήνος

Καλωσήρθατε!

Ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου σας καλωσορίζει στο «χειροποίητο νησί», στο «νησί των καλλιτεχνών», στην «όμορφη νύφη των Κυκλάδων», στην Τήνο.

Η Τήνος διαθέτει μια κρυφή γοητεία που θα την ανακαλύψετε μόλις ξεκινήσετε να την εξερευνείτε. Αφήστε τη γοητεία της να σας κατακλύσει μαθαίνοντας την πλούσια ιστορία της, γνωρίζοντας τον πολιτισμό της, νιώθοντας την θρησκευτική κατάνυξη, ανακαλύπτοντας την παλιά πόλη της Χώρας και τα γραφικά χωριά της, θαυμάζοντας την εξαιρετική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική της, βλέποντας αμέτρητα περιστέρια να πετούν γύρω από τους Περιστεριώνες, αγγίζοντας το πολύτιμο μάρμαρο, νιώθοντας την αύρα πολλών σπουδαίων καλλιτεχνών που γεννήθηκαν στα χώματά της, απολαμβάνοντας τη θαυμάσια φύση της, περπατώντας στα παλιά μονοπάτια της, κολυμπώντας στις πανέμορφες ακρογιαλιές της, κάνοντας εναλλακτικό τουρισμό, γευόμενοι τα εκλεκτά, πεντανόστιμα παραδοσιακά προϊόντα της και την παραδοσιακή γαστρονομία της.

Η Τήνος θα γίνει ένα ταξίδι γεμάτο αξέχαστες αναμνήσεις, εικόνες και γεύσεις που θα σας φέρνουν κάθε χρόνο πίσω σε αυτήν.

Ανακαλύψτε την Τήνο και γοητευθείτε!

© 2014-2019 - Tinos Running Experience | κατασκευή website: κομβος e-komvos.gr