Ώρα εκκίνησης: 17 : 30

Περιγραφή διαδρομής:
Εκκίνηση από την Πλατεία Παντανάσσης στο κέντρο της πόλης, ακολουθεί την παραλιακή οδό, διασχίζει το δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, περνά από το ελικοδρόμιο, φτάνει στην περιοχή Βρέκαστρο και επιστρέφει από την ίδια διαδρομή στο κέντρο της πόλης.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας  και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:
Η χρονομέτρηση όλων των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία ChampionChip και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: [list2]

  • Τον αριθμό  συμμετοχής και παραμάνες
  • Chip χρονομέτρησης
  • Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
  • Pasta Party

[/list2]
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

Συμμετοχή

[button text=»Δηλώστε συμμετοχή εδώ» url=»http://tinosrunningexperience.gr/?page_id=1204″ bgcolor=»#3BC0F2″ textcolor=»#ffffff» fontsize=»12px» padding=»0″ align=»center»]

Διαδρομή

5_1

Υψόμετρο

5_2