Ώρα εκκίνησης: 17 : 00

Περιγραφή διαδρομής:
Εκκίνηση από το χωριό Πύργος και συγκεκριμένα από το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου με κατεύθυνση νοτιοανατολικά (προς Υστέρνια και Καρδιανή), στη συνέχεια μέσω του κεντρικού οδικού άξονα του νησιού προς Αγία Μαρίνα, συνεχίζοντας νότια προς τη Χώρα της Τήνου, διασχίζοντας την πόλη και  τερματισμός στην Πλατεία Παντανάσσης, στο κέντρο της Χώρας.

Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας  και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά).

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:
Η χρονομέτρηση όλων των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον τερματισμό ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επισημοποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:
[list2]

  • Τον αριθμό  συμμετοχής και παραμάνες
  • Chip χρονομέτρησης
  • Αναμνηστικό T-Shirt του αγώνα
  • Pasta Party

[/list2]
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.

Συμμετοχή

[button text=»Δηλώστε συμμετοχή εδώ» url=»http://tinosrunningexperience.gr/?page_id=1204″ bgcolor=»#3BC0F2″ textcolor=»#ffffff» fontsize=»12px» padding=»0″ align=»center»]

Μετακίνηση
Σας ενημερώνουμε ότι η μετακίνηση των αθλητών προς το σημείο εκκίνησης των αγώνων είναι ευθύνη των δυ οσυλλόγων που διοργανώνουν τους αγώνες και είναι δωρεάν.

Διαδρομή

25_1

Υψόμετρο

25_2